وال واشر رشد گیاه چیست؟

وال واشر رشد گیاه چیست؟ به عنوان یکی از سوالات پرتکرار به شمار می‌آید. وال واشر رشد گیاه به یک سری وسایل می‌گویند که تولیدشان در طول‌های گوناگون انجام می‌گیرد و مورد استفاده قرار دادن آن‌ها در هر محیط با اتصال غیر پیچیده پیچ و مهره امکان‌پذیر است. این لوازم که در حقیقت جزء انواع لامپ رشد گیاه هستند، با ارائه دادن قسمت سودمند دامنه نور خورشید را به صورت نور غیر طبیعی منجر به رشد گیاه می‌گردند. همانطور که از این موضوع آگاه هستید، بعضی از گیاهان بدون اینکه به تابش مستقیم و همیشگی نور خورشید نیاز داشته باشند، به طور مفید رشد خواهند کرد.

بعضی دیگر هم بدون دامنه نوری خورشید نمی‌توانند رشد کنند. به همین جهت در محیط‌هایی که گیاهان برای رشد قادر به دریافت نور کافی نیستند، بهترین راهکار این است که برای تهیه وال واشر اقدام نمایید؛ لازم به ذکر است که برای انتخاب مناسب‌ترین نوع این محصول باید متراژ، میزان نوری که گیاهان به آن نیاز دارند را مورد توجه قرار دهید؛ در ادامه مطلب علاوه بر معرفی انواع مختلف این کالا کاربردهای اصلی آن را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم.

کاربرد اصلی وال واشر رشد گیاه

در بخش قبلی به سوال وال واشر رشد گیاه چیست پاسخ دادیم و اکنون قصد داریم شما را با کاربردهای مهم آن آشنا کنیم. یکی از مهمترین کاربردهای وال واشر این است که جهت نورپردازی فضای خارجی ساختمان به کار می‌رود. تولید کنندگان آن را در رنگ‌های متنوع از جمله بنفش، سبز، زرد و آبی تولید می‌کنند و در مقابل رطوبت مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند؛ از این رو می‌توان از آن‌ها در مکان‌های روباز استفاده نمود. استفاده از وال واشر در محیط‌های گوناگون همچون گلخانه‌ها نیز یکی دیگر از کاربردهای مهم آن است.

این کالا از ابعاد، سایز و طرح‌های گوناگونی برخوردار است و کاربران آن‌ها را براساس نوع گل و گیاه خریداری می‌کنند. اگر به بناهای تاریخی، موزه‌ها و گالری‌ها سر زده باشد متوجه می‌شوید که در این مکان‌ها نیز کاربرد دارد. علاوه براین برای انجام نورپردازی آکواریوم نیز به کار گرفته می‌شود تا فضای داخلی آن زیبا و جذاب به نظر برسد؛ همچنین باید ذکر کرد که در جشن‌ها و اعیاد به منظور تزئینات و نورپردازی انواع مراسم‌ها هم قابل استفاده است.

وال واشر رشد گیاه در خانه

انواع وال واشر رشد گیاه براساس محیط استفاده

برای اینکه بتوانید مدل مناسب وال واشر را برای فضای مورد نظر خود به راحتی و آسانی انتخاب نمایید، باید بدانید که انواع وال واشر رشد گیاه چیست؟ وال واشر یک متری دارای لنز یکی از انواع این محصول است و از آنجایی که لنز داشته به همین جهت توانایی افزایش دادن پرتاب نور به اندازه 2 متر و پوشش دادن مساحت بیشتر را دارد. برخوردار بودن این وال واشر باعث شده تا کارایی زیادی داشته باشد و منظور این است که فریم آن از جنس آلومینیوم است.

وال واشر فاقد لنز به عنوان مدل دیگر آن به شمار می آید که پوشش یک محیط را از طریق هر 6 وات انجام می‌دهد. به این معنا که باتوجه به وات یک مساحت را می‌پوشاند. وال واشرها ابعاد گوناگون یکی دیگر از مدل‌های این محصول است که بجز توان‌های متنوع تولید آنها در ابعاد متنوعی نیز انجام می‌شود و بیشتر روی دیوار، زیر کابینت‌ها، سقف، کمدها و بسیاری از جاهای دیگر کاربرد دارند. فروشگاه اینترنتی سورولنز تولید کننده و عرضه کننده انواع مدل‌های وال واشر رشد گیاه است.

اجزای وال واشر رشد گیاه

ممکن است برخی افراد پس از اینکه متوجه شدند وال واشر رشد گیاه چیست، تمایل داشته باشند تا در مورد اجزای فنی این محصول بدانند. ساختار وال واشر را ۴ بخش تشکیل می‌دهند که شامل لامپ‌های ال‌ای دی، هیت سینک یا انتقال دهنده حرارت، لنز و درایور می‌شود.

لامپ‌های ال‌ ای دی به کار رفته در وال واشرها به طور معمول ال‌ ای دی‌های پاور هستند که نور و حرارت توسط آن‌ها تولید می‌شود. منظور از هیت سینک نیز بدنه این کالا است که حرارت را منتقل می‌کند و وال واشرها برای اینکه نور بیشتری را پرتاب کنند لنزها را به کار می‌گیرند که لنزها در حقیقت نور را متمرکز کرده و به آن جهت خواهند داد. درایور یک قطعه بوده که کار آن مبدل کردن برق شهری به ولتاژی است که مورد نیاز ال‌ای دی‌ها است.

والواشر رشد گیاه گلخانه
✍️ سخن نهایی

در این مقاله به «سوال وال واشر رشد گیاه چیست؟» پاسخ دادیم و به این نتیجه رسیدیم که انتخاب این کالا برای تأمین نور مورد نیاز گیاهان بهترین گزینه است. از آنجایی که در بازار مدل‌های مختلف آن به فروش می‌رسد؛ بنابراین بهتر است مناسب‌ترین مدل وال واشر را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در سورولنز تماس بگیرید.

📝 امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد؛ نظرات و تجربیات خود را از خواندن این مقاله از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. 📝

بروزرسانی ۲۹ آذر ۱۴۰۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *